Fashion

Deze jeans trends gaan we veel zien deze herfst

Deze jeans trends gaan we veel zien deze herfst

Het is officieel weer herfst! Dat betekent dat het tijd is om onze zomerse kleding weer op te bergen en om onze herfstitems weer naar de voorgrond te halen. Dit worden de jeans trends voor deze herfst.

Lees ook: Leggings voor de herfst: zo style je ze

Puddle jeans

Een puddle is een plas water, maar wat zijn dan puddle jeans? Dit zijn jeans met wijde en lange pijpen. Dit zijn de jeans die over je schoenen heen vallen of zich verzamelen op je voet, ofwel in een kleine spijkerstof puddle. Deze jeans kun je het beste dragen met schoenen met een hak of platform. Daarnaast is deze trend het beste voor dagen waarop het niet regent!

Ecru jeans blijven on trend

Ecru jeans zijn jeans met een beige, crème-achtige kleur. Deze kleur was ook al in tijdens de zomer, maar de trend blijft stevig staan tijdens de aankomende herfst. Deze jeans kun je voor de herfst leuk stylen met een spijkerjasje voor een edgy contrast.

Omgeslagen broekspijpen

Je broekspijpen omslaan doe je waarschijnlijk als je broek net iets te lang is, maar voor deze herfst doen we het ook voor de look. Je slaat je broekspijpen maar een keer om, en gaat dus niet rollen. Dit geeft een effortless look en is een handige oplossing voor als je jeans net iets te lang zijn.

Metallic denim

Bij denim denken we niet snel aan glimmende kleurtjes. Toch zijn metallic jeans helemaal in deze herfst. De foil jeans look neemt de herfst over en wij zijn fan! Als het item op zichzelf niet interessant is, moet het maar door middel van de kleur!

Flares

Flared jeans zijn al een tijdje trending, en ook deze herfst gaan we ze weer veel zien. Deze jaren '70 look is wat ons betreft inmiddels tijdloos geworden!

Indigo-blauw en grijs

Op het gebied van kleuren gaan we twee specifieke kleuren veel terugzien deze herfst. Dat zijn indigo-blauw en grijs. Bij indigo-blauw moet je vooral denken aan diepe, rijke blauwtinten. De washed-out denim kleuren zijn verleden tijd! Daarnaast zien we veel grijze jeans deze herfst. Dat is toch net weer even anders dan zwart!

Gaten zijn terug

Gaten in je jeans waren in 2016 helemaal in. Daarna werd de trend 'cheugy' en nu is het weer helemaal terug! Distressed denim maakt een comeback. Ga jij voor gaten op de knietjes of juist voor een meer uniek design? Wat je smaak ook is, de jeans met gaten mogen de kast weer uit.

Bron: WhoWhatWear
Beeld: Getty Images
Deel dit artikel
Back to top