Nagellak

Dit worden de hipste nagelkleuren voor deze herfst

Dit worden de hipste nagelkleuren voor deze herfst

Ieder seizoen komt met eigen beauty trends, waaronder een dosis hippe nagelkleuren. Dit zijn de hipste nagelkleuren voor de herfst van 2024.

Lees ook: Dit worden de grootste make-up trends voor de herfst

Ballet roze

Balletcore is helemaal in, en de trend zien we ook terug op de nagels. Deze kleur is simpel, natuurlijk en elegant. Het is de perfecte kleur voor wanneer je verzorgde nagels wil zonder al te veel poespas.

Olijfgroen

Groen is een trendy kleur op dit moment. De 'dirty martini' nagels trend is in volle gang en dus is olijfgroen een trendy kleur. Draag de kleur in de vorm van dirty martini nails, of ga voor een meer simpele toepassing van de trend.

Pastelblauw

Het wordt buiten weer kouder en dus worden de kleuren die we op onze nagels dragen weer koeler. Maar donkerder? Dat hoeft niet per se. Deze herfst zijn meer mistige, pastelblauwe tinten in. Denk babyblauw, maar dan iets koeler.

Bordeauxrood

Maar donkere kleuren zijn ook zeker welkom! Bordeauxrood is een klassieke kleur die iedere winter en herfst weer kunnen. Deze donkere, rode kleur met een koele ondertoon is perfect voor de koudere seizoenen is lekker classy.

Warme bruintinten

Bruin klinkt niet per se als een hele aantrekkelijke kleur voor op je nagels, maar deze herfst is het dragen van warme bruintinten helemaal in. Deze kleuren doen je denken aan blaadjes die van de bomen vallen of een heerlijke warme pumpkin spice latte.

Diep blauw

Blauw dragen we deze herfst ook nog in een andere tint, namelijk diep blauw. Dit is een koele, donkere blauwtint die een beetje een moody vibe heeft. Het is een rijke, diepe tint die ietwat in de buurt komt van zwart.

Eggshell

Wit is altijd een goede keuze, maar wit heb je natuurlijk ook nog in allerlei tinten. Deze herfst gaan we voor eggshell wit, ofwel de kleur van een eierschil. Deze tint is iets warmer dan een klassieke wit. Hierdoor heeft het iets weg van cashmere.

Hot pink

Dat het herfst is, betekent niet dat we afscheid moeten nemen van felle kleuren. Hot pink is en blijft een kleur die eigenlijk op ieder moment wel gedragen kan worden! Ga voor Barbie deze herfst.

Mat zwart

Tot slot kun je altijd voor zwart gaan. Maar een trend die we deze herfst gaan zien is de opkomst van mat zwarte lak. Dit is dus een zwart lakje zonder glans. Hiermee geef je een simpele, elegante look een unieke twist. Deze look kun je gemakkelijk bereiken met een matte topcoat.

Bron: Vogue
Beeld: iStock
Deel dit artikel
Back to top