Nagellak

‘Black cherry’ nails zijn in: dit moet je erover weten

‘Black cherry’ nails zijn in: dit moet je erover weten

Bij de koudere seizoenen denken we vaak aan donkerdere en koelere kleuren. Deze kleuren dragen we vervolgens in onze outfits en make-up en natuurlijk onze nagels. Een kleur is deze herfst helemaal in voor op de nagels: Black Cherry.

Lees ook: Dit worden de hipste nagelkleuren voor deze herfst

Wat zijn Black Cherry nails

Zoals de naam je waarschijnlijk al doet verwachten, komt de naam 'Black Cherry' nails van zwarte kersen. De kleur valt ergens tussen een donkere roodtint en een diepe paarstint. Binnen de trend is er dus nog wat ruimte om de toon aan te passen zodat het precies pat bij jouw aesthetic. Een van de meest beroemde voorbeelden van een black cherry nagellak is Rouge Noir van Chanel, maar er zijn ook een hoop andere opties. Zo is Dark Cherry Chutney van OPI ook perfect voor deze trend. Als je de kleur een meer koele ondertoon wil geven, raden we je aan om een nagellak te kiezen die iets meer naar paars neigt. Hou je juist meer van warm? Ga dan voor een kleur met iets meer rood. De kleur heeft van zichzelf iets weg van bordeauxrood en wijnrood. Maar door de diepte van de kleur lijkt het van een afstandje net zwart!

Waarom je voor Black Cherry nails zou kiezen

Zwart is een neutrale kleur die overal bij past. Maar black cherry is een kleur die je klassieke zwart wat meer warmte geeft. Toch is de kleur nog steeds vampy en simpel genoeg om bij ieder item in je kledingkast te passen. Het gaat perfect samen met meer donkere tinten die aansluiten bij het kleurenpallet van de winter en herfst. Daarnaast is dit ook de perfecte nagelkleur voor een elegante look met iets meer edge. De kleur is en blijft chic.

Zo draag je Black Cherry nails

De Black Cherry nageltrend staat was ons betreft het mooist wanneer je hem combineert met een glanzende topcoat. Daarnaast werkt de kleur op iedere nagelvorm of nagellengte, maar naar onze mening is de kleur het mooist voor een korte nagel. De kleur kan ook verwerkt worden in nail art designs of French tips. Vergeet niet om eerst een base coat aan te brengen voordat je de kleur op je nagels lakt. Hiermee zorg je ervoor dat de kleur langer mooi blijft en voorkom je vlekken op je natuurlijke nagels.

Dit zijn een aantal van onze favoriete manieren om de trend te dragen.

Meer op Instagram
Meer op Instagram
Meer op Instagram
Meer op Instagram
Bron: Glamour
Beeld: iStock
Deel dit artikel
Back to top