Fashion

6x musthave mode items voor het najaar

6x musthave mode items voor het najaar

Het is weer sweater weather: de winkels hangen vol met nieuwe najaarscollectie en we hebben na een warme zomer allemaal zin om ons cozy aan te kleden. Om je garderobe fall ready te maken, delen wij de mooiste musthave mode items voor het najaar! Laat de herfst maar komen.

6x musthave mode items voor het najaar

1. Wollen trenchcoat

Een trenchcoat is dé ideale jas voor het najaar. Het is een stijlvolle lange jas, die je outfit meteen super chique maakt. Deze klassieker is tijdloos en blijft waarschijnlijk voor altijd hot and happening. Daardoor is het de perfecte investering voor het najaar, want elk herfstseizoen heb je weer plezier van de trenchcoat. Ga jij voor een mooie wollen variant, leren trenchcoat of de klassieke trench? Eén ding is zeker: het staat super fashionable.

 

2. Wide leg jeans

De wide leg jeans zien we al een tijdje in het modebeeld verschijnen, zo ook anno de herfst van 2024. Combineer de wide leg jeans met een paar high heels voor een avondje uit of comfy sneakers wanneer je een dagje gaat winkelen.

 

3. Burgundy sweater

De kleur burgundy is echt dé kleur van het moment. Het is een prachtige warme kleur die heel mooi is voor de herfst en winter. Ga bijvoorbeeld voor een sweater in de kleur burgundy of geef je outfit a touch of burgundy in de vorm van een tas of sneakers.

 

4. Accessoires in de kleur Chocolate brown

Chocoladebruin is ook een hele populaire kleur deze herfst. Een outfit in deze kleur is natuurlijk geweldig, maar accessoires maken je outfit helemaal compleet. Een chocoladebruin kleurige tas bijvoorbeeld gaat amazing staan!

 

5. Buckle biker boots

De buckle biker boots stelen zeker de show aankomend najaar! Het is een vernieuwende variant van de bikerboots en de over de knie laarzen. Een iets stoerder exemplaar met riempjes en perfect te combineren met een panty en een wollen jurkje of een jeans en een sweater.

 

6. Shearling jacket

Een heerlijke jas om in weg te kruipen voor de herfst: a shearling jacket. Het is een cozy en warme jas, doordat deze van binnen meestal gevoerd is met teddy. Daarnaast is deze jas mega trendy en ook nog fijn te dragen in de winter met een muts, sjaal en handschoenen. Ideaal!

 

Lees ook: Dit worden de hipste nagelkleuren voor deze herfst

Beeld: iStock
Deel dit artikel
Back to top