Fashion

Skinny jeans zijn terug, zo style je ze voor de herfst

Skinny jeans zijn terug, zo style je ze voor de herfst

Fashion trends uit de 2010's komen weer helemaal terug. Een van de trends die we deze herfst weer veel gaan zien is de terugkomst van de skinny jeans. Dit is hoe je deze broek het beste kunt stylen.

Lees ook: Deze jeans trends gaan we veel zien deze herfst

Als een full denim look

Als je een liefhebber bent van spijkerstof, is dit zeker de look voor jou. Door je skinny jeans met andere denim items te stylen, vallen je jeans meer naar de achtergrond van je outfit. Ga bijvoorbeeld voor een spijkerblouse die over de broek heen valt. Hierdoor smelten de items als het ware samen voor één denim statement look. Maak de look af met schoenen en een handtas die juist weer van een andere stof gemaakt zijn. Zo kunnen de denim items echt shinen.

Met een paar hoge laarzen

Voor deze outfit gaan we even terug naar het vorige decennium. In de 2010's was het dragen van skinny jeans met hoge laarzen helemaal in. En wat ons betreft kan dat in 2024 gewoon weer. Trek je hoge laarzen over je jeans heen zodat zij helemaal de show kunnen stelen. Vind je het lastig om je laarzen over je jeans heen te krijgen of zit het niet lekker? Trek dan een paar hoge sokken over je jeans heen. Deze dienen als een soort beschermlaagje tussen de laars en de jeans.

Als een boho look

Boho chic was ook helemaal in in de jaren 2010. Als we toch teruggaan naar dit modetijdperk, waarom zouden we de look dan niet helemaal omarmen? Combineer je jeans met een luchtige blouse met veel volume. Maak de look af met muiltjes en een statement tas zoals eentje met studs of een panterprintje.

Met kitten heels

Kitten heels zijn de perfecte schoenen voor onder skinny jeans. Doordat de jeans mooi aansluiten op je enkel, valt de schoen niet weg. Hierdoor valt deze echt lekker op! Kitten heels zijn juist weer een trend van nu. Door je old school jeans hiermee te combineren, voelt de look juist weer modern! En als een extra bonus lijken je benen door deze combinatie ook langer.

Met enkellaarsjes

Tot slot kun je je skinny jeans combineren met enkellaarsjes. Deze laarsjes zijn soms moeilijk te stylen omdat ze je benen korter kunnen laten lijken. Maar als je ze met skinny jeans combineert, heeft het juist het tegenovergestelde effect. Het verlengt je benen omdat je laarsjes dienen als een verlengstuk van je broek en dus van je benen. Zorg er alleen wel voor dat er geen bloot stukje huid tussen je broek en laars inzit.

Bron: TheEveryGirl.com
Beeld: iStock
Deel dit artikel
Back to top