Nagellak

Dit zijn de nagel tools die je nodig hebt voor de mooiste nail art

Dit zijn de nagel tools die je nodig hebt voor de mooiste nail art

Een kunstenaar heeft natuurlijk de juiste kwasten nodig om zijn kunst te maken. En zo heeft een nail artist ook de beste tools nodig om kleine kunstwerkjes te maken. Dit zijn de tools die je nodig hebt om de mooiste nail art te maken.

Lees ook: ‘Black cherry’ nails zijn in: dit moet je erover weten

Nail art penselen

Nail art kan je niet altijd maken met de kwastjes in je nagellak zelf. Deze kwasten zijn natuurlijk niet gemaakt om hele fijne details mee te zetten. Om mooie, gedetailleerde designs te kunnen maken, heb je dus nail art penselen nodig. Deze kwasten kun je gebruiken om details mee aan te brengen, scherpe lijntjes te trekken of zelfs om kleuren mee te mengen,

Dotting tools

Wil je een nageldesign maken met stipjes? Dan heb je dotting tools nodig! Deze tools dip je in je nagellak en kun je vervolgens gebruiken om stippen mee te zetten. Het beste is om meerdere formaten dotting tools te hebben, je weet maar nooit hoe groot de stipjes van je volgende design moeten zijn.

Evvie 20 delige nail art set - 15 nailart penselen en 5 dotting tools - Wit - €8,95

Nagelstempels

Sommige designs zijn te moeilijk om met de hand te tekenen. Dat is helemaal geen probleem, want hiervoor kun je een nagelstempel gebruiken. Dit zijn sjablonen waar je nagellak op aanbrengt die je vervolgens door middel van een stempeltje op je nagel kunt zetten. Nail art is nog nooit zo makkelijk geweest.

Ronde Nagel Stempel Set Met Plaatje © - Nail Art Stempelplaat & Sjablonen - €14,95

Nageltape

Wil jij een nagel design maken waarbij je strakke lijnen moet zetten? Dan hoef je niet te vertrouwen op je trillende handen. Je kunt namelijk gebruik maken van nageltape. Dit tape is dun en is gemakkelijk op je nagel te plakken en er weer af te halen. Het is een soort schilderstape, maar dan voor je nagels.

10 Rolletjes Striper 1mm Nail Art Striping Tape / Sparkolia Decoratie Sticker Nagel / Multicolor Gemengde Kleuren - €5,99

Chrome poeder inclusief applicator

Chrome nagels zijn helemaal in! Het is voor een nagelstylist dus een no brainer om verschillende chrome poeders in huis te halen. Hiermee kun je hele simpele maar ook zeer gedetailleerde designs maken. Hiermee geef je een plat design bijvoorbeeld wat extra diepte. Vergeet ook de applicators niet!

Néonail Chrome Effect Nageldesign - €6,99

Nagelsteentjes

Nagelsteentjes kunnen ieder nail art design naar een hoger niveau tillen. Steentjes maken je design 3D en natuurlijk wat extra bling. Voor liefhebbers van opvallende nagels is dit een absolute must have.

Rhinestone steentjes - Nail Art Diverse Kleuren - Diamantjes - €3,55

Pincet

En hoe breng je de nagelsteentjes aan op je design? Met een pincet natuurlijk! Hiermee kun je ze precies op de juiste plek plakken. Deze tool is dus ook onmisbaar.

MMOBIEL Multifunctionele Roestvrij staal pincet 20cm - Hobby, tuinieren, koken, etc - €6,99
Beeld: iStock
Deel dit artikel
Back to top