Beauty

Dé grootste beautytrends voor herfst en winter 2024

Dé grootste beautytrends voor herfst en winter 2024

Het nieuwe seizoen is al een tijdje van start gegaan en dat betekent: nieuwe trends. Niet alleen op het gebied van mode, maar ook op het gebied van beauty zien we veel verrassende looks voorbijkomen. Wij hebben de grootste beautytrends voor de herfst en winter 2024 rechtstreeks vanuit Fashionweek voor je geselecteerd.

Dé grootste beautytrends voor herfst en winter 2024

Red lips

Rode lippen worden hét ding deze herfst en winter. Ze zorgen meteen voor een statement en geven je look een vrouwelijke en krachtige touch. Perfect als je een feestje hebt, voor de feestdagen die er weer aankomen of gewoon als je wat extra power nodig hebt. Experimenteer met verschillende tinten rood en bekijk welke tint mooi staat bij jouw huid. Bij de een staat bijvoorbeeld een koele tint heel mooi en bij de andere een warmere tint. Tip: neem altijd een wattenstaafje en de lippenstift mee in je tas. Zo kan je tussendoor even een touch up doen, aangezien het bij rode lipstick om precisiewerk gaat.

A lot of blush

Blush is een grote beautytrend, waar we eigenlijk stiekem allemaal wel heel blij mee zijn. Blush zorgt er namelijk meteen voor dat je een gezonde uitstraling hebt en er meteen weer fris en wakker uitziet. De trend van deze herfst en winter is dat je de blush wat hoger op je jukbeenderen aanbrengt, dit geeft namelijk een liftend effect. Bouw de blush op in laagjes en werk zo toe naar de perfecte hoeveelheid blush.

Smokey eyes

Smokey eyes for the win. Smokey eyes zijn anno deze herfst en winter dé trend. Het hoeft geen mega uitgesproken look te zijn, een naturel smokey eye kan ook prachtig staan. Breng nog een mooie glanzende shimmer aan op je ooglid en je bent klaar om de deur uit te gaan!

Natuurlijke basis

Op het gebied van oogschaduw en lippen kunnen we lekker uitpakken, maar als het gaat om de basis van je make-up is deze heel naturel. Ga voor een crème met een bronzer erin, in plaats van een hele dekkende foundation. Breng vervolgens concealer aan onder je ogen en een beetje kleur met wat blush en je bent good to go. Vergeet niet om je gezicht af te poederen, aangezien matte make-up weer helemaal hot is.

Warme kleuren

Werk vooral met warme kleuren, zoals een warme kleur oogschaduw en blush. Denk aan de kleuren roest, koper en bruin. Deze kleuren geven je meteen een winterse en mysterieuze uitstraling. Let wel op of de tint ook daadwerkelijk bij je huid staat. Soms kunnen hele warme tinten je gezicht minder ophalen dan koelere tinten.

Lees ook: Wat is een beauty journal en waarom wil je het hebben?

Beeld: iStock
Deel dit artikel
Back to top