Fashion

Zo style je jouw favoriete blazer in de herfst

Zo style je jouw favoriete blazer in de herfst

De blazer is het perfecte item om in je garderobe te hebben hangen. Je kan er talloze outfits mee samenstellen en hebt altijd iets leuks om aan te trekken. Less is more in dit geval, want met één blazer maak je heel veel verschillende outfits. Wij laten zien hoe je jouw favoriete blazer in de herfst kan combineren!

Zo style je jouw favoriete blazer in de herfst

Simpel en classy

Een hele simpele outfit waar je niet to much over hoeft na te denken, maar toch super chique! Een kwalitatief mooi wit T-shirt is ook een hele goede basic om in je garderobe te hebben hangen. Dit item is namelijk ideaal om te dragen onder een blazer in combinatie met bijvoorbeeld een wide leg jeans jeans. Een hele fijne avond voor naar het werk of juist voor een chique diner. Combineer met een paar haklaarsjes of witte sneakers en je bent good to go!

 

Stoere touch

De imitatieleren broek geeft meteen een hele stoere touch aan je outfit. Ga voor een zwarte broek gecombineerd met een wit T-shirt en een bijpassende kleur blazer. Laat de kleur van het T-shirt ook weer terugkomen in je schoenen en je outfit is helemaal compleet.

 

Lange satijnen rok

Een blazer kan niet alleen met een broek, maar ook prachtig met een jurk of mooie satijnen lange rok. Eigenlijk heel simpel, maar ook mega stijvol. Een goede outfit voor een chique diner, een werkafspraak of gewoon om een dagje in te shoppen. Creëer een stoerder contrast door sneakers onder de rok te dragen, maar een goed paar hakken kan voor een bepaalde gelegenheid ook niet ontbreken.

 

Co-ord

De blazer in combinatie met een bijpassende pantalon mag natuurlijk niet ontbreken in je kledingkast. Wanneer je even niet weet wat je kan aantrekken, is een mooi pak altijd goed. Draag er een T-shirt, trui, hoodie of een mooie blouse onder en je bent ready to go.

 

Comfy

Een blazer hoeft niet alleen maar netjes te zijn, want je kan deze ook heel comfy stylen. Sportief chique is dan ook de nieuwe trend van 2024. Draag bijvoorbeeld een hoodie en jogginbroek onder de blazer gecombineerd met een paar sneakers of ga voor een sportlegging met hoge sokken en een oversized blazer.

 

Lees ook: Bruine ogen? Déze kleur oogpotlood laat jouw ogen stralen

Beeld: iStock
Deel dit artikel
Back to top