Mama

Leuke, creatieve ideeën voor de gender reveal van jouw baby

Leuke, creatieve ideeën voor de gender reveal van jouw baby

Ben jij nou zwanger, en al helemaal aan het plannen hoe je het geslacht van jouw baby gaat onthullen? Met deze leuke ideeën heb jij de beste gender reveal ooit.

Sportieve manier

Deze manier is perfect voor de fanatieke sportfanaten. Zijn jij en je partner nou helemaal fan van een bepaalde sport? Dan is dit idee geniaal. Je kunt namelijk de bal van jouw favoriete sport laten vullen met de kleur van het geslacht van jouw baby. Laat dit door iemand doe die zelf niet bij de reveal is, want dan is het voor iedereen een verassing. Als je de bal dan schopt of ergens hard tegen aan gooit, komt er een roze of blauwe kleur tevoorschijn. Hoe origineel?

Met een taart

Dit is een super schattige en makkelijke manier om het geslacht van jouw kindje te onthullen. Je kunt zelf kiezen wat voor taart je wil, maar zorg dat de vulling de kleur van het geslacht van je baby is. Zo ziet de taart er van buiten normaal uit, maar zie je als je de taart opensnijd de kleur blauw of roze. Een super lekkere, leuke manier.

Een ballonen box

Voor dit idee hoef je eigenlijk geen moeite te doen. Het enige wat nodig is, is ballonnen laten bestellen in de kleur van het geslacht. Zorg dat het wordt bezorgd in een grote box, dat wanneer je de deksel eraf haalt, er gelijk ballonnen uitvliegen.

Geef een feestje

Als je liever echt verrast wil worden, is dit echt een top plan. Nodig al je vrienden en familie uit, en geef een feestje waar veel licht is. Denk aan echte lichtlampen, waarvan je zelf de kleur kunt kiezen. Laat dan ergens random iemand (of jullie zelf als jullie zelf wel het geslacht al weten), onopvallend een nummer op zetten dat te maken heeft met het geslacht. `Girl on fire´ of andere nummers met het woord met het geslacht erin zijn leuk. Misschien vatten de mensen het al op als een hint, maar dat was niet alles. Verander tijdens het nummer langzaam de kleur lampen in de kleur van het geslacht. Iedereen gaat in shock zijn.

Met verf

Dit is heel creatief om te doen. Je hebt meerdere dingen die je kan doen, maar een hele leuke is de verf over jezelf heen gooien. Je kunt een paraplu boven je hoofd houden of het gewon helemaal over jezelf laten gooien. Doe witte kleding aan en laat achter jouw en je partner een persoon staan die dit voor jullie doet. Jij, je partner en de mensen om je heen zullen zien welk geslacht het word, als de verf over jullie heen wordt gegooid. Je kunt natuurlijk ook kleur water gebruiken.

Heb jij ooit al zo´n originele gender reveal gehad?

Beeld: Istock
Deel dit artikel
Back to top