Fashion

Dit zijn de leukste strandoutfits voor deze zomer

Dit zijn de leukste strandoutfits voor deze zomer

Het is officieel zomer en door de hete temperaturen van de afgelopen tijd liggen we het allerliefst de hele dag op het strand. Alle essentials en de mooiste bikini's kennen we inmiddels wel, maar hoe zit het met gave outfits om naar het strand te dragen? Of je nu in Nederland bent of op een Spaans eiland, dit zijn de leukste strandoutfits voor deze zomer.

Lees ook: Deze kleding kun je het beste dragen tijdens de zomerse dagen

Leuke strand outfits

Het kan elke keer weer een flinke breinbreker zijn: je gaat naar het strand, maar wat doe je in vredesnaam aan? Je bikini of badpak heb je al helemaal klaar, maar ook daaroverheen wil je er een beetje gezellig uit zien. De kans is namelijk groot dat je aanklopt bij een beach club of bar en dan is een makkelijke outfit die je zo over je zwemkleding heen gooit toch wel handig.

Kaftans en cover-ups

Voor wie voor simpel en stylish wil gaan, zijn kaftans en cover-ups de beste én leukste keuzes voor een strandoutfit. Je hebt ze in allerlei vormen, maten en kleuren te vinden waardoor er voor ieder wat wils is. Dit kan gehaakt zijn (dit was vorig jaar super populair), maar ook intens vrolijk met allerlei mooie kleurtjes. Je voelt je vrij in deze kledingstukken en tijdens een hete dag is dat toch alles wat we willen?

Wikkelrok

Ook wikkelrokken zijn heuse favorieten voor strandoutfits. Dit kledingstuk was hot in de jaren '90 en begin jaren 2000. Het werd gezien op de catwalk, bij celebrity's, prinses Diana en natuurlijk op het strand. We noemen het ook wel de sarong, pareo of wikkelrok. Om de outfit compleet te maken kun je kiezen voor een croptop of tanktop, maar ook je mooie bikinitop staat prachtig bij de wikkelrok. Sommige zijn een beetje cheeky, maar goed, daar is het strand voor...

Lange blouse en shorts

Een andere leuke outfit voor op het strand zijn de welbekende blouse en shorts combinatie. Sommige versies ogen misschien pyjama-achtig voor non-fashionista's, maar TikTok en Pinterest approve. Ook deze outfit is super fijn en vrij om te dragen en geeft echte coastal summer girl vibes. Je hebt deze combi's in diverse printjes en kleuren.

Beeld: iStock
Deel dit artikel
Back to top