Fashion

Zijn zwarte handtassen uit? Deze kleuren nemen de tassenwereld over

Zijn zwarte handtassen uit? Deze kleuren nemen de tassenwereld over

Een goede handtas maakt je outfit echt af. Zwart is hiervoor een hele logische kleurkeuze. Het is klassiek en tijdloos, maar dit jaar zien we toch ook veel andere hippe kleuren voor onze tassen. Dit zijn de kleuren die de tassenwereld overnemen.

Lees ook: Dit zijn de beste schoenen om te dragen in de zomer als je niet van sandalen houdt

Wit

Een witte tas is eigenlijk net zo klassiek en tijdloos als een zwarte tas. Na alle donkere kleuren is het ook weleens leuk om voor een wat lichtere tint te gaan, en wit is niet de enige kleur die onder deze verfrissende trend valt. Wit is de perfecte kleur voor een tas die onderdeel is van een minimalistische outfit die toch lekker opvalt. Want wie heeft ooit gezegd dat minimalisme niet ook opvallend kan zijn?

Kastanjebruin

Bruine tassen en rode tassen kennen we allang, maar wat dacht je van een kastanjebruine tas? Deze kleur is de perfecte mix tussen rood en bruin en neigt iets naar bordeaxurood. Zeker met de aankomende herfst is dit een goede keuze als het op handtassen aankomt. Deze trend schreeuwt quiet luxury. Het is tenslotte een hele rijke kleur. Hiermee geef je een klassieke look toch een eigentijdse draai.

Grijs

Zwart is simpel, maar neutraal. Grijs is ook neutraal en simpel maar het is toch ook weer erg uniek. Een donkergrijze handtas zie je niet vaak en het geeft je look een ietwat industriële vibe. Dit is de perfecte handtaskleur voor in de herfst en winter. Het maakt je outfit helemaal af op een gepolijste manier. Wie had ooit geweten dat grijs zo modieus kon zijn? En het past bij veel meer kleuren dan je zou denken!

Pastel geel

En nu gaan we het toch even hebben om wat meer opvallende tinten. Geel is een kleur die je moet durven dragen, maar deze nieuwe tassentrend maakt zelfs deze gewaagde kleur erg draagbaar. De lichtgele tint maakt de opvallende kleur wat meer ingetogen en bescheiden. Hierdoor dient het als een hele subtiele pop of colour in je outfit. Deze gele tint zien we in veel modetrends terug dit jaar, het is dus ook zeker niet gek dat het ook de handtas heeft bereikt.

Baby blauw

Tot slot kun je nooit de mist in gaan met een blauwe tas. Momenteel zijn vooral baby blauwe tassen helemaal in. Ze geven je outfit een hele lieve uitstraling. Vorig jaar was roze de kleur van het jaar, nu is blauw aan de beurt om te shinen! En net als grijs past deze kleur bij veel meer andere kleuren dan je zou verwachten.

Bron: WhoWhatWear
Beeld: iStock
Deel dit artikel
Back to top